Recull premsa

Arbres i plantes als carrers del nucli antic
29/10/2010

Coneixeu el Cereus peruvianus? (Cactus de l’ordinador)
01/10/2010

Es col.loquen les palmeres del final de la rambla de la Pau
27/05/2010

Eixample de Mar i Tecjardí; el primer mig any
04/2010

Finalitzen diverses obres de jardineria de la ciutat
21/05/2009

Actuacions a Vilanova i la Geltrú
11/05/2009

 

Data: 29/10/2010

Font: Diari de Vilanova »

Arbres i plantes als carrers del nucli antic


 

Redacció // La plantació de diverses espècies vegetals al nucli antic durant tota aquesta setmana indica que les obres d'aquesta zona de la ciutat ebtren en la seva recta final. Els treballs han d'estar acabats abans de final d'any, d'acord amb les previsions en què treballa l'Ajuntament. De fet, les obres són força avançades.

 

A la plaça de les Neus s'hi ha plantat un xiprer a la rampa d'accés a l'església de Sant Antoni. Les bandes vegetals d'aquesta rampa es cobriran amb escorça vegetal en substitució de la gespa, que no va prosperar. Al voltant de la plaça s'hi van plantar a l'estiu tres palmeres.

 

Al carrer de Sant Pere s'hi han plantat arbres de l'especie Prunus pisardii (també coneguda com a pruner porpra del color vermellós de les seves fulles), una espècie de mida petita. Se n'han plantat a la zona entre el carrer del Comerç i la façana lateral de l'esglèsia i també al parterre situat prop del carrer Montserrat. A la paret mitgera del carrer de Sant pere recentment restaurada s'hi han plantat tres tipus diferents d'heura, planta enfiladissa. També s'han col·locat més pruners porpra a la plaça de Sant Antoni i al carrer de l'Església. Pel que fa a la plaça de l'Arxiprest Garriga, l'espècia triada són els lledoners.

 

Als carrers que encara estan en obres, es preveu plantar una palmera a l'entrada de la plaça Llarga per la plaça de les Casernes i diversos tillers al carrer de Sant Josep. En aquest carrer, davant de la casa on va néixer francesc Macià, es preveu plantar-hi tres oliveres per dignificar aquest racó. A la plaça del Pou, d'altra banda, s'hi plantarà un dels margallons recuperats de la plaça de les Neus. Paral·lelament, també s'han portat a terme els treballs d'instal·lació del nou enllumenat.

   


» TECJARDÍ | C/ Llibertat, 147, local 3 | 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona) | Tel: 722 500 096 | e-mail: informacio@tecjardi.com facebooktwitter

   
Webs amigues:  
quindósverdaliaambientalia

© TECJARDÍ 2010-2013.

Web by judithantolin.com