Jardineria d'avantguarda

 

A diferencia de molts països d’Europa, a Espanya no hi ha una cultura de la jardineria, que queda infravalorada. Per això a Tecjardí volen trencar aquesta barrera i dignificar el sector amb un servei integral, amb grans professionals i sobretot serietat.


Tecjardí és una empresa que neix de la necessitat de donar un servei competent, seriós i eficaç.

 

- INNOVACIÓ i MEDI AMBIENT


Tecjardí intenta fugir del concepte de jardineria tradicional: innovació, búsqueda de nous horitzons, aposta forta per la gespa artificial i ús de materials menys freqüents com els àrids, paviments naturals de pedra, gespa artificial…

La clau està en donar resultats i descobrir al client un gran ventall de possibilitats, mostrant les noves tendències en materials. Per això visiten i participen en fires internacionals, per estar a la última en materials, productes i maquinaria.

Conscients de les necessitats actuals com la reducció de l’ús d’aigua, a Tecjardí apliquen el concepte de xerojardineria (jardineria de baix consum d’aigua), que es tracta d’utilitzar especies i materials autòctons i amb una distribució correcte, creant espais amb poca gespa (ja que no som un país de gespa, es busquen alternatives).


  gespa artificial
 


» TECJARDÍ | C/ Llibertat, 147, local 3 | 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona) | Tel: 722 500 096 | e-mail: informacio@tecjardi.com facebooktwitter

   
Webs amigues:  
quindósverdaliaambientalia

© TECJARDÍ 2010-2013.

Web by judithantolin.com